Una vegada més hem de plantar-nos i dir que les guerres són salvatges.
Aquesta, com la d'Iraq, fa pudor a petroli, corrupció i gent innocent morta.
Gadafi és un assassí, no cal cap dubte, però això no justifica aquesta guerra.Ja no tinc ganes de xarrar, ja no sé que dir, si no és que una vegada més; tinc vergonya.
Remedios Tortosa Cañizares No hi ha cap guerra que tinga justificaciò.
ResponEliminaJosepa Pico És la meteixa història de sempre, primer alimenten al monstre i després el venen com el perill més gran que tenim en estos moments. Qué pasa que el Gadafi fà dos mesos no era igual de tirà? O pot ser és millor que estiguem pendents ara d'aixó i ens oblidem d'altres coses? les nuclears per eixemple? i al Marrocs, als Emirats Àrabs i altres més, també anem a ser tant contundents? Quina merda, quina manera de manipular-ho tot! I quina vergonya de País, sempre fent de titelles!. Ho sent però estic mol cabretjada, per variar.
Juan Manuel Tomas Navarro estic d´acord en la hipocresia de la clase política respecte a determinats "governs", pero se pot i deu de inferí en paisos que els seus habitants consentixen esos regimens, ademes de defendrelos ???
Pilar Molina Picazo NO A LA GUEERRA.
J-Julià Jiménez Elements a considerar:
1. Gadafi és un dictador que no mereix cap respecte.
2 Gadafi i el seu règim està reconegut internacionalment.
3 Les persones que s'han rebel·lat no poden ser abandonades al seu destí, represaliades i assassinades pel règim autoritari.
4 Les... nacions unides fan bé en prendre part i fer una resolució.
5 Els estats que se senten implicats en la resolució de les nacions unides de defensa dels sublevats libis han d'estar legitimats per fer-ho.
6 Aquesta legitimació passa per donar la mateixa importància a totes les resolucions: què passa en les resolucions sobre Israel-Palestina? i Marroc-RASD?.
J-Julià Jiménez Malgrat tot i tapant-me el nas, jo crec que no es pot deixar que Gadafi ocupe els territoris sublevats i assassine els que s'hi han oposat. Els Països Catalans tenim records: Berwick, Asfeld i Felip de Borbó per un costat i Franco per un altre ja van aplicar la medecina contra nosaltres quan ens vam sublevar en contra d'ells i ens hauria agradat una intervenció...
Joan Miquel Tomàs El que més m'indigna és que per a legitimar una acció militar no es fa ús de la mateixa mesura amb tots. Si a Espanya haguesin fet una intervenció durant la guerra civil, si a l'Argèlia colonitzada i tots i cadascun dels procesos de descolonització s'haguesin fet intervencions al costat dels pobles oprimits, aleshores estariem aplicant la mateixa vara, però no sols no és així sinó que de forma descaradament parcial mantenen i justifiquen la continuitat de les dictadures satèlits d'occident.
Huí han aprovat amb els vots d'Esquerra el recolzament a la guerra "de la resta del món" amb Líbia.
ResponEliminaTinc vergonya de la resta i em posicione al costat de la minoria que sense dubte eixirà pitjor parada: el poblo libi.
Si es pensa el món que els exministres que ara estan a la oposició són l'alternativa, és que no veuen qui hi ha darrere.
Quanta sang més a canvi de petroli?
I mentre al Iemen, Marroc, Aràbia... més morts menys valuosos?
Faré tot el que puga per canviar el sentit del vot al meu partit...