dimarts, 23 de novembre del 2010

"cooperació pacífica" de la Policia

La resposta dels dirigents, que no del socialistes valencians, per justificar l'ús d'un cos armat de les forces de seguretat de l'Estat, ha estat al·lucinant. Tots la podem llegir a:



http://www.diarioinformacion.com/alicante/2010/11/23/pspv-defiende-salida-dialogada-saharauis/1068053.html



Quan dic tota la retòrica que vindria a simplificar-se si digués simplement "policia", possiblement no ens adonaríem de la justificació política que a hores d'ara li ha donat el PSPV al Front Polisari. Quan l'Alarte i companyia diu: . . . finalmente hubo de solicitar la "cooperación pacífica" de la Policía para recuperar la "normalidad democrática" , el que s'està dient és: saharians, esteu legitimats a l'ús d'un cos armat de les forces de seguretat del vostre Estat.
On està la trampa, però, doncs en el fet de que mentre la tirania governe el món, seran aquestos els que diguen qui i que és legítim i qui i que és un Estat. El Sàhara no, Marroc si. Els Països Catalans no, Espanya si. . .
Això són les regles del joc, això és la democràcia.
Però quan el fort aplica la llei de l'embut, ni democràcia, ni legitimitat ni hòsties.
Bé, hòsties si, les que els saharians deurien de repartir de la seua frontera nord fins a l'infinit. . . vergonya, vergonya, vergonya diria Berlusconi.

Desgraciats, desgraciats, desgraciats els hi dic jo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada